Monday, June 25, 2012

PLAY POOL - BILJARTEN


PLAY POOL
Necessities: a lot of tennis balls, a space with at least one wall
At first you roll just one tennis ball across the floor. The dog catches it. Now get a few more balls, roll them at the same time and set things going.
Play the game by bouncing the balls against a wall, just like they do on a billiard. Keep the balls in motion through kicking. Every time you do that, the dog releases the ball in his mouth and tries to catch another one.
Call it juggling when your dog catches high bouncing balls (at knee length) with its paws.

BILJARTEN
Rol een tennisbal over de grond. Als het goed is pakt de hond deze in de bek. Neem er dan nog een stuk of vier tennisballen bij en rol deze allemaal tegelijk over de grond. Liefst in een ommuurde ruimte zodat de ballen net als op een biljart tegen de muren terugkaatsen.

Zorg dat de ballen steeds in beweging blijven door er bijvoorbeeld steeds met je voet tegen te stoten. De hond zal de bal die hij in de bek heeft los laten en keer op keer een andere pakken. Zorg dat er actie blijft. Op een gegeven moment zal je zien dat de hond ook zijn poten gaat gebruiken om des te meer ballen te pakken te krijgen. Zeker bij stuiterende ballen op kniehoogte Noem het jongleren.


www.kluifje.com SPEELS (playful) more than 100 original tricks for your dog
kluifjes.blogspot.com- daily chronicle about Skip the Norwegian Buhund

No comments:

Post a Comment